Ordførerens info uke 40

2 okt

Følgende saker vil jeg trekke frem denne uken: kommunestyremøte og fellesnemnd med mange viktige saker, Eldres dag og Idrettens Hederskveld. Forrige uke var det partssammensatt utvalg på mandag. Her gikk vi gjennom sakene til denne ukens kommunestyremøte. Mandag var det … Read More »

Ordførerens info uke 39

25 sep

Følgende saker vil jeg trekke frem denne uken: formannskapsmøte og møte i Indre Fosen Utvikling. Forrige uke var det møte med administrasjonen i Indre Fosen Utvikling på mandag, der vi diskuterte fremtidig næringsarbeid i Indre Fosen – samt prosess frem … Read More »

Ordførerens info uke 38

18 sep

Følgende saker vil jeg trekke frem denne uken: felles formannskapsmøte for Fosen, møte i fellesnemnda og møte i Trondheimsregionen. Forrige uke var det tirsdag møte i Trondheimsregionen med tema «Byutredning Trondheimsområdet og Byvekstavtale». Her diskuterte vi Indre Fosens rolle i … Read More »

Ordførerens info uke 37

11 sep

Følgende saker vil jeg trekke frem denne uken: valg, møte i fellesnemnda og Trondheimsregionen. Forrige uke var det møte i styringsgruppa for Mælan skole på tirsdag. Her forberedte vi sak til kommunestyret. Onsdag var det språkkafe i Bojersalen. Her var … Read More »

Ordførerens info uke 36

4 sep

Følgende saker vil jeg trekke frem denne uken: Formannskapsmøte og beredskapstilsyn. Forrige uke var næringsforeninga i Trondheimsregionen (NIT) på næringsbesøk i Vanvikan. Onsdag var det tomtemøte med fylkeskommunen om videregående skole i Vanvikan. Hele organisasjonen til Norges Vel var på … Read More »

Ordførerens info uke 35

28 aug

Følgende saker vil jeg trekke frem denne uken: Stor aktivitet på Kystens Arv i forbindelse med «Den siste viking», feiring av Unicare Helsefort og stor næringskonferanse for Indre Fosen. Denne uken har det vært stor aktivitet på Kystens Arv og … Read More »

Ordførerens info uke 34

21 aug

Følgende saker vil jeg trekke frem denne uken: Stor aktivitet på Kystens Arv i forbindelse med «Den siste viking», feiring av Unicare Helsefort og stor næringskonferanse for Indre Fosen i kommende uke. Da er jeg for fullt tilbake etter en … Read More »

Ordførerens info uke 27

3 jul

Følgende saker vil jeg trekke frem denne uken: Åpninga av tannlegeklinikk, åpning av mobilmast Fevåg og fylkesvei 715 Osavatnet. Denne uken har vi vært på flere bedriftsbesøk, der vi samtidig presenterer og diskuterer muligheter som ligger i omstillingsprogrammet. Svært mange … Read More »

Ordførerens info uke 26

26 jun

Følgende saker vil jeg trekke frem denne uken: møte i formannskapet og åpning nytt kystkulturmuseum på Kystens Arv. Forrige uke startet med bedriftsbesøk på Frøya, blant annet Måsøval fiskeoppdrett og Eidsvåg rederi.  Tirsdag var det møter i Trondheim om Fosenbrua … Read More »

Ordførerens info uke 25

19 jun

Følgende saker vil jeg trekke frem denne uken: møte i formannskapet, åpning av Basishallen og åpning av nytt kystkulturmuseum på Kystens Arv. Forrige uke var det konferanse på Lillestrøm om fremtidens lokaldemokrati. Her var tema blant annet hvordan vi skal … Read More »