Tirsdag 27/11

26 nov

Tirsdag er det følgende på programmet: Styremøte Prebio i Namsos Foredrag om næring om kvelden

Mandag 26/11

24 nov

Mandag er det følgende på programmet: Møte med Rådmann Møte med rektor Rissa vgs Fylkesstyremøte i Trondheim om kvelden

Mandag 19/11

19 nov

Mandag er det følgende som står på programmet: Møte med fylkeskommunen Møte i Rissa Utvikling : Guri Kunna BA Prosjekt ”Fevåg i Farta” Prosjekter 2013 – planlagt bruk av RDA-midler Søknad om støtte næringsfond/RDA – Fosen Hestesportssenter, Justering av budsjettforslag Bedriftsmøte … Read More »

Flere innbyggere i Rissa

18 nov

Rissa har fått 91 flere innbyggere i år. Nå er vi blitt 6634 innbyggere totalt. Siste kvartal har vi blitt 7 flere

Torsdag 15/11

15 nov

I dag er det kommunestyremøte, der følgende saker står på dagsorden. Rådmannens forslag til økonomi- og handlingsplan 2013- 2016 og budsjett 2013. Informasjon om buss og hurtigbåt ved Atb v/plan- og driftssjef Harald Storrønning. Ny visjon for Rissa kommune Informasjon … Read More »

Onsdag 14/11

14 nov

I dag har jeg vært i møte med Forsvarsbygg på Hysnes, hvor vi har diskutert samarbeid om mudring av indre havn i Råkvåg og fremtidig hurtigbåtanløp fra Hysnes. Ellers har jeg vært med KystTrainee på runde i kommunen, der vi har … Read More »

Årsmøte Rissa Skytterlag 10/11

11 nov

Var på årsmøtet til Rissa skytterlag i går kveld. En utrolig gjeng, som gjør en enorm innsats og et godt arbeid spesielt med barn og ungdommer.

Torsdag 8/11

8 nov

I dag er det blant annet budsjettarbeid og forberedelser til morgendagens møte i Fosen regionråd som står på programmet. I felles formannskapsmøte i Vanvikan i morgen står blant annet Ørland Hovedflystasjon, vindkraftutbygging og fremtidig organisering av Fosen Regionråd på programmet. … Read More »