Tirsdag 18/12

16 des

Tirsdag er det kommunestyremøte med følgende saker:

Mandag 17/12

16 des

Mandag er det blant annet: Julebesøk/enhetsbesøk på: Rissa sykehjem, hjemmetjenesten Julebesøk/enhetsbesøk på: Helse og familie Møte om Magne Sandøy

Lørdag 15/12

15 des

Lørdag var det både åpning og premiering av bidragene til pepperkakelandsbyen. Det var 49 flotte bidrag som små og store hadde vært med å lage. Et morsomt påfunn fra Sentrum handelsforening og kreative damer i i RissaSenteret. Håper dette blir … Read More »

Fredag 14/12

14 des

Fredag var det møte i Fosen regionråd, med blant annet følgende saker: Interkommunalt pilotprosjekt på Plan/Miljø/Landbruk for Fosen Bru over Trondheimsfjorden Fremtidsutsikter for flyruten mellom Ørland og Gardermoen eKommunestrategi og regional eKoordinator Strategisk Næringsplan for Fosen

Onsdag 12/12

12 des

Var på utrolig flott Scrooge-forestilling i kveld. Mange flinke barn og voksne. Siste mulighet for å se forestillingen er i morgen, torsdag kl 19.00. Ellers har det vært møte med Kystveikomiteen, der bru over Trondheimsfjorden ble diskutert. Spennende!

Fredag 7/12

5 des

Fredag er det følgende på programmet: Møte i Trondheimsregionen Møte med fylkesmannen Stadsbygd Sparebank

Torsdag 6/12

5 des

Torsdag er det enhetsbesøk på Råkvåg sykehjem, Mælan skole og møte med «Kysten er klar».

Onsdag 5/12

5 des

Onsdag var vi på julebesøk til 2 barnehager, Høgåsmyra og Skogly.

Tirsdag 4/12

4 des

7 nasjoner var samlet på Reins Kloster tirsdag kveld i forbindelse med EU-prosjektet eCreate som Rissa er med på i forbindelse med kulturminnesatsingen vår.

Lørdag 1/12

1 des

I dag er det åpning av julemarked og tenning av julegran.