Fre 25/1

25 jan

Rissa sin bolig- og næringssatsing på NRK Midt-Nytt: http://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-midtnytt#t=2m49s I går kveld var det hederskveld for Kultur og frivillighet. Vi har fantastisk mange flinke ungdommer (i alle aldre) i kommunen vår. Utrolig mange flotte innslag. Takk til Kine og Magnar … Read More »

Onsdag 23/1

23 jan

Onsdag er det følgende som står på programmet Møte om ny skole Møte om SLT – Forebyggende arbeid Møte om ungdomsklubb  

Tirsdag 22/1

22 jan

Tirsdag står følgende på programmet: Samarbeidsmøte med Åfjord kommune Samarbeidsmøte Rissa Kraftlag Møte med pendlerforeninga om hurtigbåtanløp

Mandag 21/1

21 jan

Mandag går Trøndelagsdagen 2013 av stabelen. Der har Rissa kommune og Rissa Utvikling stand, der vi vil prøve å trekke studentene til kommunen etter endt utdanning. Reklamere for  alle spennende oppgaver som vil komme i kommunen framover, både innen næringsliv og i kommunen. … Read More »

Lør 19/1

20 jan

Lørdag kveld ble julegaven til alle ansatte i kommunen arrangert. Super underholdning med Kveli og Rånes og Bremseth, og flott dansemusikk til Grannes etterpå.

Torsdag 17/1

17 jan

Torsdag og fredag er det: Kommunekonferanse Politikk og Plan- 2013,  Sør-Trøndelag Fylkes Kommune  

Onsdag 16/1

16 jan

Onsdag er det følgende som står på programmet: – Møte om boligfelt på Stadsbygd

Tirsdag 15/1

15 jan

Tirsdag er det følgende som står på programmet: – samarbeidsmøte med Rissa Kraftlag – Arbeidskraftmøte med Kysten er klar

Mandag 14/1

14 jan

Møte med rådmann og ungdomsråd i dag. Kveldsmøte i Trondheim – politisk.

Søndag 13/1

14 jan

Var på Stadsbygd eldresenter og feiret Lilly Askjem som fylte 100. Hun fikk utmerkelse fra kongen og blomster fra kommunen. En sprek og trivelig jubilant.