Søndag 23/6

25 jun

Søndag var det åpning av KULMIN på Refsnes.

Lørdag 22/6

25 jun

Lørdag var det Tiger Air Meet på Ørlandet.

Fredag 21/6

25 jun

Fredag var det  møte i Trondheimsregionen, der vi blant annet diskuterte, samferdsel, logistikknutepunkt, NTNU-dagen – der kommunestyrene deltok, og vi fikk diskutert hvor viktig det er at forholdene for pendlerne som må parkere på Flakk bedres. Trondheim kommune vil ta … Read More »

Torsdag 20/6

25 jun

Torsdag var det følgende på programmet: Besøk fra Stadsbygd skole. 60 elever fra 3. og 4. klasse Besøk på Fevåg/Hasselvika skole

Onsdag 19/6

25 jun

Onsdag var blant annet følgende på programmet: Besøk på Skaugdalen skole. Møte i ASU, Administrasjonsutvalget. Møte med vegvesnet og fylkeskommunen om asfaltering av veier. Det er følgende 3 traseer som vil bli asfaltert i år: Fra krysset i Husbysjøen – og … Read More »

Tirsdag 18/6

25 jun

Tirsdag var det møte i Malvik med Trønderenergi som tema.

Mandag 17/6

25 jun

Mandag var det avslutning for en del av avgangselevene ved Rissa videregående skole. Rissa kommune hadde med en liten avskjedspresang til avgangselevene. Pakken bestod av et handlenett, t-skjorte, refleksbånd og putevar med elementer fra Rissa kommune sin nye grafiske profil. … Read More »

Fredag 14/6

15 jun

I forbindelse med årsmøtet i Fosen regionråd fikk Rissa-bedriften LC Production AS overrakt «Utviklingsprisen for Fosen 2012». LC Production AS er en bedrift som ligger på Vangen i Rissa og har som spesialfelt rørbøying, prefabrikkering av rørsystemer og hydraulikkutstyr. Bedriften ble … Read More »

Torsdag 13/6

15 jun

Torsdag står følgende på programmet: Statssekretærbesøk på Hysnes Avslutning ungdomsrådet

Onsdag 12/6

11 jun

Onsdag er det følgende på programmet: Kommunestyre med blant annet følgende saker: Salg av aksjer – TrønderEnergi AS Reguleringsplan – Hysnes eiendom/Hasselvika sentrum, godkjenning av planprogram Drøftingssak: Innhold i skolene i Rissa kommune. Rådmannens forslag til Økonomi- og handlingsplan 2014 … Read More »