Ordførerens info uke 48

25 nov

Vi holder nå på med møter vedrørende sentrumsplanen i Hasselvika. Tirsdag og torsdag i forrige uke var det møter med innbyggere, hytteeiere, lag- og organisasjoner. Tirsdag denne uken er det næringslivet sin tur. Vi har hatt to møter med nabokommunene … Read More »

Ordførerens info uke 47

18 nov

Da er en stormfull helg over, og enkelte plasser har stormen og de store nedbørsmengdene ført med seg ødeleggelser, som fylkesveg 720 ved Berget i Skaugdalen. Mandag i forrige uke hadde jeg møte med blant andre leder i transportkomiteen på … Read More »

Ordførerens info uke 46

11 nov

Mandag møtte vi MIST og fylkeskommunen for å få fortgang i arbeidet med nytt museet på Kystens Arv. Vi hadde også møte med fylkeskommunen for å diskutere arbeidsgiveravgiftssonen i Rissa og Leksvik. Onsdag var det kveldsmøte i formannskapet. Temaet var … Read More »

Ordførerens info uke 45

4 nov

Mandag var det eiermøte i Trønderenergi, der satsing på vindkraft og utbytte til eierne (kommunene) var viktige saker. Tirsdag var det møte med fylkeskommunen om finansiering av nytt Hurtigbåtanlegg på Hysnes. Fylket ga uttrykk for at de var positiv til … Read More »