Ordførerens info uke 52

23 des

Da begynner julefreden å senke seg. Det skal bli godt med juleferie. Forrige uke var hektisk. Onsdag var vi i samferdselsdepartementet med Fosenvegene som tema. Vi fikk informert grundig om prosjektet og konsekvensene det har for vår kommune. Det viste … Read More »

Ordførerens info uke 51

16 des

Vi jobber kontinuerlig for å bli flinkere til å informere innbyggerne om hva vi holder på med. Vi har derfor lagt om rutinene, slik at protokoller fra formannskaps- og kommunestyremøter legges ut samme dag som møtene holdes. Det ble gjort … Read More »

Ordførerens info uke 50

9 des

Mandag besøkte vi Kommunaldepartementet for å argumentere for lavere arbeidsgiveravgift. Tirsdag møtte vi representant for dem som lager statistikken som ligger til grunn for arbeidsgiveravgifta. Det er ingen tvil om at vi bør ha en god sak – selv om … Read More »

Ordførerens info uke 49

2 des

Formannskapene i Rissa og Leksvik hadde torsdag felles møte der tettere samarbeid stod på dagsorden. Interkommunalt samarbeid på plan, landbruk og miljø ble vedtatt; og formannskapet i Rissa vedtok også enstemmig at Leksvik og Rissa kommuner skal etablerer øyeblikkelig hjelp … Read More »