Ordførerens info uke 9

24 feb

Forrige uke startet med møte i styringsgruppa for nybygg oppfølgingstjenesten. Prosjektet består i 2 bygg på 8+8 leiligheter, plassert ved Berge Nord og nedenfor Helsetunet. I perioden framover vil brukermedvirkning stå i fokus. Byggene skal etter planen stå ferdig sommeren … Read More »

Ordførerens info uke 8

17 feb

Tirsdag i forrige uke ble det vedtatt at Servi Cylinerservice AS på Kvithylla skal investere titalls millioner i to nye produksjonshaller og nye maskiner. Utrolig positivt! De nye eierne viser at de er meget offensive, og de understreker at den … Read More »

Ordførerens info uke 7

10 feb

Det har vært en travel uke med mange møter. Mandag var det møte om prosjektorganisering av jobbing i forbindelse med ny kampflybase på Ørlandet, møte med ledelsen i Leksvik og styremøte i Rissa Utvikling. Tirsdag besøkte vi Råkvåg sykehjem og … Read More »

Ordførerens info uke 6

3 feb

KS har gjennomført et FoU-prosjekt om hva de kommunene som lykkes i sosiale medier gjør. Onsdag ble det klart at Rissa kommune kom på 3. plass! Gratulerer! Godt å vite at vi er bedre enn 425 kommuner på sosiale medier… … Read More »