Ordførerens info uke 18

28 apr

Mye av forrige uke gikk med på å få en oversikt over AtB’s nedskjæringer og hva det reelt sett vil bety for hurtigbåt, buss, parkering og el-biler, og kommende uke vil også i høy grad bli prioritert til dette arbeidet. … Read More »

Ordførerens info uke 17

22 apr

Da er påsken over, og finværet ser ut til å holde seg framover. Rådmann og ordfører er på besøksrunde rundt om på alle de kommunale enhetene. Tirsdag er turen kommet til Stadsbygd eldresenter og Fagerbakken barnehage i Råkvåg. Onsdag får … Read More »

Ordførerens info uke 16

14 apr

Onsdag var det utdeling av Fosenprisen, et forrykende og godt arrangement, og vi gratulerer Jostein Bolås Brødreskift med talentpris kultur og alle de andre vinnerne! I forrige uke kom det utrolig gode nyheter fra NorYards Fosen. Først og fremst ny … Read More »

Ordførerens info uke 15

7 apr

Forrige uke startet med ordførerkonferanse og toppolitisk møte i Oslo. Her var det mange spennende diskusjoner om lokaldemokrati og kommunestruktur. Onsdag var det møte i arbeidsutvalget til Fosen regionråd, der vi planla kommende ukes styremøte. Her vil kommunestruktur bli et … Read More »