Ordførerens info uke 27

30 jun

Da nærmer juli seg med stormskritt, og festivalsommeren har startet. Lørdag ble den andre SOLfjordfestivalen arrangert i Sørfjorden. I strålende sol, stort publikum og med mange morsomme innslag. Forrige uke ble stort sett brukt til arbeid med EU-prosjektene våre, med … Read More »

Ordførerens info uke 26

23 jun

Forrige uke startet med møte i Rissa Utvikling. Totalt 9 søknader ble behandlet – og vi drøftet hvordan vi skal få til et godt budsjett neste år – slik at vi får på plass langsiktighet for de som jobber der … Read More »

Ordførerens info uke 25

16 jun

Tirsdag forrige uke var Norsk Kulturarv på besøk. Kystens Arv, Rein, Refsnes og Råkvåg var blant det vi rakk å vise fram. De var imponert, og uttalte: I Rissa tenker de nytt. De har merka kulturminner med QR-koder. Når du … Read More »

Ordførerens info uke 24

10 jun

Onsdag var alle formannskapene på Fosen samlet i Rissa. Tema for årets konferanse var kommunesamarbeid, kommunereform og struktur. En flott dag – med mange spennende diskusjoner. I diskusjonen var det var to alternativ som pekte seg ut som sannsynlige; det … Read More »

Ordførerens info uke 23

2 jun

Da er det plutselig blitt juni, og det ser ut som vi får en strålende uke med mye sol. I forrige uke skjedde det dessverre flere alvorlige trafikkulykker i kommunen, og våre tanker og medfølelse går til de som er … Read More »