Ordførerens info uke 40

29 sep

Forrige kommunestyre var det første som ble videooverført. Antallet som så på var hele 500. Det er artig at så mange var innom, og 10 stykker så mer enn 2 timer! Mandag var det møte i Rissa Utvikling, hvor vi … Read More »

Ordførerens info uke 39

22 sep

Mandag startet gravingen for ny Åsly skole. Dette er et kjempestort prosjekt – med plass for 420 elever på barneskolen og 180 elever på ungdomsskolen. Totalt bruttoareal er på nesten 7000 m2. Et filmkamera er satt opp for å vise … Read More »

Ordførerens info uke 38

15 sep

I starten på forrige uke var det en del bedriftsbesøk, hvor vi blant annet møtte Innovasjon Norge i forbindelse med bedriftsnettverk Olje-gass. Onsdag møtte vi fylkeskommunen nok en gang i forbindelse med de nedslitte fylkesveier. Strekningen Sund – Brødreskift ligger … Read More »

Ordførerens info uke 37

8 sep

Forrige uke startet med en samling av alle Fosens ordførere og rådmenn på Kielferga. Det ble mange timer med god dialog og gode diskusjoner; med kommunereformen som hovedtema. I pressemeldingen vi sendte ut i etterkant heter det blant annet: Høsten … Read More »

Ordførerens info uke 36

1 sep

Mandag denne uken var det møte med Marine Harvest, som presenterte sine muligheter og framtidsplaner i ei spennende, framtidsrettet næring. Vi synes det er utrolig gledelig og verdifullt å ha en slik bedrift i kommunen. Tirsdag var det møte hos … Read More »