Ordførerens info uke 44

27 okt

Mandag var det møte i Leksvik for å diskutere AtB sitt kuttforslag til hurtigbåten Vanvikan – Trondheim. Tirsdag ble Einar Strøm og jeg intervjuet av Klassekampen om kommunestruktur. Morsomt at samarbeidet med Leksvik også registreres av nasjonale medier. Deretter var … Read More »

Ordførerens info uke 43

20 okt

Gravinga for Tryllefløyten barnehage ved Sanitetsboligene – nedenfor Helsetunet er godt i gang. Tryllefløytene er en privat barnehage som vil ha plass til 36 barn (ekvivalenter) fra august 2015. Geotekniske forhold gjør at nyskolen er blitt litt forsinket. Vi håper … Read More »

Ordførerens info uke 42

13 okt

Aller først vil jeg informere om kommunestyremøtet førstkommende torsdag – med hele 14 viktige saker og 7 orienteringer. Tertialrapporten for Rissa kommune skal gjennomgås. Her ligger det an til et positivt netto driftsresultat på 1,3 millioner. Gledelig! Fraværet er redusert med … Read More »

Ordførerens info uke 41

6 okt

Rissa kommune gjorde det godt i «norgesmesterskapet for kommunedrift» – kommunebarometeret for 2014. En sammenstilling for alle kommunene i Sør-Trøndelag viser at Rissa har hatt den største samla forbedringen denne perioden. Det betyr at vi har mange ansatte som gjør … Read More »