Ordførerens info uke 48

24 nov

Mandag hadde vi intern beredskapsøvelse. Det er viktig for oss å trene slik at vi kan takle situasjoner som kan oppstå. Tirsdag møtte vi fylkesmannens miljøvernavdeling i en forhåndskonferanse om utbyggingsplaner for Marine Harvest på Rødberg. Et meget godt møte, … Read More »

Ordførerens info uke 47

17 nov

Forrige mandag fredet Riksantikvar Jørn Holme en stor del av bygningsmassen tilknyttet Reins Kloster, parken, kirkegården, gamle ferdselsveier og landskapet rundt. Reins Kloster er et av de mest autentiske gods- og storgårdsanleggene i Trøndelag fra 17- og 1800-tallet; i tillegg … Read More »

Ordførerens info uke 46

10 nov

Vi jobber for fullt med videreføring av aktiviteten på Hysnes, med mange møter – både lokalt og på stortinget for å sikre varig drift av anlegget. Vi jobber både med videreføring av dagens drift og vi jobber med andre alternativ. … Read More »

Ordførerens info uke 45

3 nov

Vi var torsdag i møte med helse- og omsorgsdepartementet sammen med Helse Midt, St. Olavs og Hysnes Helsefort. Departementet sa de hadde besluttet at det ikke ville bevilges raskere-tilbake-pengene til Hysnes i 2016. Midlene blir utdelt etter vanlig fordelingsnøkkel mellom … Read More »