Ordførerens info uke 52

22 des

Onsdag ble det klart at blålysbygget blir en realitet. Det var en flott julegave. Totalprisen på bygget er 46 millioner kroner. Representantskapsmøtet i Trøndelag Brann- og Redningstjeneste (TBRT) vedtok dette på sitt møte onsdag. Ambulansen flytter også hit. Tomta ligger … Read More »

Ordførerens info uke 51

15 des

Da nærmer jula seg med stormskritt, og det skal bli både godt og trivelig med noen roligere dager. Mandag var det styremøte i Kystlab-Prebio, og tirsdag var det kommunestyremøte. I forbindelse med framtidas helse og omsorg ble følgende vedtak gjort: … Read More »

Ordførerens info uke 50

8 des

I helgen rundet vi 4000 som liker facebook-siden til Rissa kommune. Kjempegøy at så mange følger oss – og bidrar med innspill, kommentarer og engasjement! Mandag var det et spennende møte med Trondheim Havn – der vi diskuterte mulig samarbeid. … Read More »

Ordførerens info uke 49

1 des

Mandag var det møte med arkitekten som jobber med ny hall (Rissahallen). Tirsdag var vi på stortinget og møtte representanter fra helsekomiteen i forbindelse med Hysnes. Tirsdag bevilget Sør-Trøndelag fylkeskommune 7,3 millioner til nybygget ved Museet Kystens Arv. Det betyr … Read More »