Ordførerens info uke 5

26 jan

Det første bygget for oppfølgingstjenesten begynner nå å reise seg. Bygget inneholder blant annet 8 leiligheter for oppfølgingstjenesten, og ligger nedenfor Helsetunet – ved siden av Tryllefløyten barnehage. Om en uke eller to starter også støpninga av skolen. Når det … Read More »

Ordførerens info uke 3

19 jan

Forrige uke var det Trøndelagsmøtet mandag og tirsdag. Et flott arrangement hvor hovedtema var kommunestruktur. Diskusjonen var om Trondheim skal bli eget by-fylke eller ikke. Fra Rissa sin side har vi vært tydelig på at dette ikke er ønskelig. Vi … Read More »

Ordførerens info uke 2

12 jan

Mandag møtte vi NHO Trøndelag for å diskutere permisjonsregler sammen med NorYards. Nye møter ble avtalt. Effektiviseringsgruppa hadde kveldsmøte om kommunestruktur. Vi er enige om at det er viktig å holde fokus oppe på kommunestruktur, og ikke lene oss tilbake … Read More »

Ordførerens info uke 1

5 jan

Da er jule- og nyttårsfeiringa over for denne gang, og det skal bli godt å komme i gang med hverdagen igjen. I 2015 skal Friluftslivets år arrangeres. I løpet av året vil det bli gjennomført en rekke friluftslivsaktiviteter og arrangement. … Read More »

Nyttårstale 2014/15

1 jan

Godt nytt år alle sammen! Se nyttårstalen her: https://m.youtube.com/watch?v=qLxCqEc6G4o&list=UU83gdFq8IDBjkn8oNWAv6kw