Ordførerens info uke 9

23 feb

Da er vinterferien over – og selv om det var mye dårlig vær, var det også noen flotte dager, som forrige mandag. Bildet er fra Blåheia. Denne uken kom innbyggertallene for 2014, der Rissa har en liten økning på 30 … Read More »

Ordførerens info uke 8

16 feb

Leksvik kommunestyre gjorde fredag et viktig, enstemmig vedtak: Leksvik kommune inngår intensjonsavtale med Rissa kommune, med sikte på kommunesammenslåing. I vårt kommunestyremøte på tirsdag ble følgende enstemmig vedtatt: Rissa kommune setter ned et forhandlingsutvalg som får ansvar for å legge … Read More »

Ordførerens info uke 7

9 feb

Da har vi vært i gjennom ei vindfull helg. Mandag for en uke siden var det styremøte i Rissa Utvikling, der vi vedtok å sette inn en ny million i Rissa Invest A/S. Sammen med Stadsbygd Sparebank og Rissa Kraftlag … Read More »

Ordførerens info uke 6

2 feb

Da har vi kommet til februar og dagene er allerede merkbart lysere og lengre. Vi er også inne i en spennende periode for mange politikere – med nominasjonsmøter på rekke og rad. Tirsdag i forrige uke gikk startskuddet for prosjektet … Read More »