Ordførerens info uke 14

30 mar

Følgende vil jeg trekke fram denne uka: Idédugnad om nytt omsorgssenter på Stadsbygda, formannskapsmøte om tidsplanen videre i kommunereformen og elevrådsmøte – også den om kommunereformen. Forrige mandag var det årsmøte i Rissahallen – som for øvrig har 25-årsjubileum i … Read More »

Ordførerens info uke 13

23 mar

Forrige uke var det avslutnings-konferanse i Kysten er klar på mandag, møte i Kyst-Norge på og møte om sildemuseum i Råkvåg på tirsdag. Onsdag var det generalforsamling i Lorif, der de vedtok å bli et forum for industrien i hele … Read More »

Ordførerens info uke 12

16 mar

Det har vært en innholdsrik uke, der intensjonsavtalen med Leksvik og ny kontrakt til Noryards Fosen er hovedpunktene. Mandag var det ekstraordinær generalforsamling og eiermøte i Trønderenergi, uten de store uenighetene. Juni blir en viktig måned både for beslutning om … Read More »

Ordførerens info uke 11

9 mar

Mandag var det møte i eldrerådet, hvor vi diskuterte blant annet omsorgssenter på Stadsbygd og Metusalem-festivalen. Tirsdag var det møte i plan, miljø og landbruks-prosjektet. Dette er et samarbeid mellom Åfjord, Leksvik og Rissa – hvor 7 grupper jobber med … Read More »

Ordførerens info uke 10

2 mar

Mens Nord-Trøndelag bruker mye penger på å asfaltere fylkesveier, er det ikke like imponerende det Sør-Trøndelag fylkeskommune utfører. I 2015 får Leksvik asfaltert 44,1 km med fylkesvei – i Rissa asfalteres kun 3,55 km fylkesvei i 2015. Mandag var det … Read More »