Ordførerens info uke 18

27 apr

Følgende vil jeg trekke fram denne uka: 3 departement på besøk sist torsdag i forbindelse med ny fylkesveien på Stadsbygd, formannskapsmøte tirsdag og Robert Eriksson kommer til NorYards på torsdag. I forrige uke var det møte i styringsgruppene for Blålysbygg … Read More »

Ordførerens info uke 17

20 apr

Følgende vil jeg trekke fram denne uka: Intensjonsavtale for utbygging av basishall ved Rissahallen og tidsplan for kommunereformen enstemmig vedtatt. Mandag hadde vi et godt og positivt møte med Helse Midt for å diskutere framtida for Hysnes Helsefort. Rissa Utvikling … Read More »

Ordførerens info uke 16

13 apr

Følgende vil jeg trekke fram denne uka: Gründercamp på Rissa videregående, kommunestyremøte og møte i Rissa utvikling. Forrige uke var det tirsdag og onsdag Kommunalpolitisk toppmøte og ordfører-konferanse i Oslo – med stort fokus på framtida. Når oljeinntektene halveres fram … Read More »

Ordførerens info uke 15

7 apr

Følgende vil jeg trekke fram denne uka: Gründercamp på Rissa videregående og listeforslag til høstens kommunestyrevalg er nå klare. Da håper jeg alle har hatt en flott påskefeiring. Listeforslagene for høstens kommunestyrevalg i Rissa klare, og det er hele 11 … Read More »