Ordførerens info uke 22

26 mai

Følgende vil jeg trekke fram denne uka: Møte med Kommunal- og moderniseringsdepartementet, oppstartssamling for realfagskommunene og felles formannskapsmøte kommende uke. Fredag var det møte med kommunalministeren, der vi fikk klare svar på de spørsmål vi hadde i forbindelse med kommunesammenslåings-prosessen. … Read More »

Ordførerens info uke 21

18 mai

Følgende vil jeg trekke fram denne uka: 17. mai, samferdselsdiskusjon i Fosen Regionråd og første samling for realfagskommuner. Da er årets 17-mai-feiring over. Været var litt surt først på dagen, men etter hvert ble det en flott dag – også … Read More »

Ordførerens info uke 20

11 mai

Følgende vil jeg trekke fram denne uka: kommunestyremøte tirsdag og veteranmarkering. Mandag var Sør-Trøndelag fylkeskommune på besøk i Rissa for å diskutere samferdsel. Sammen skal vi utarbeide en strategi for fylkeskommunens samferdselsaktiviteter på/til/fra Fosen. Dårlige fylkesveier var et hovedtema på møtet. … Read More »

Ordførerens info uke 19

4 mai

Følgende vil jeg trekke fram denne uka: Robert Eriksson besøkte NorYards, Seniorcamp, innbyggerundersøkelse og veteranmarkering fredag. Tirsdag var det formannskapsmøte, der vi tildelte «Metusalemfestivalen 2015» midler til festivalen i Rissa og Leksvik som arrangeres 5.-6. september. Innbyggerundersøkelse i forbindelse med … Read More »