Ordførerens info uke 40

28 sep

Følgende vil jeg trekke fram denne uka: Usikkerhet rundt Noryards Fosen, MIST godkjente byggeplanene for nytt kystkulturmuseum på Stadsbygd og kommunestyremøte på torsdag. Noryards Fosen mottok før helgen kansellering av BOA IMR AS ordre på BN. 92, og situasjonen på … Read More »

Ordførerens info uke 39

21 sep

Følgende vil jeg trekke fram denne uka: Det har vært en begivenhetsrik uke med valg av kommunestyre og valg om sammenslåing. Mandag var det valg, og tirsdag ble det laget avtale om hvem som skal være med i posisjon. 6 … Read More »

Ordførerens info uke 38

14 sep

Følgende vil jeg trekke fram denne uka: Marine Harvest godt i gang med bygging og besøk av kulturminister og utenriksminister. Mandag var det møte i styringsgruppa for Stadsbygd omsorgssenter. Der fikk vi et foredrag om hvordan vi best får til … Read More »

Ordførerens info uke 37

7 sep

Følgende vil jeg trekke fram denne uka: kommunestyremøte med mange spennende saker. Reguleringsplan for Vikingbase godkjent. Mandag var det møte i styringsgruppen for nybygg oppfølgingstjenesten. Fremdriftsplan ble gjennomgått, og det blir overtakelse av Helsetunet 1. oktober og overtakelse Berge nord … Read More »