Ordførerens info uke 44

26 okt

Følgende vil jeg trekke fram denne uka: Det jobbes godt for å få til videre drift ved verftet, det blir møte med næringsministeren og helsekomiteen om Hysnes kommende uke. Forrige uke ble i stor grad viet til arbeidet med å … Read More »

Ordførerens info uke 43

19 okt

Følgende vil jeg trekke fram denne uka: Noryards Fosen begjærte seg konkurs i forrige uke. Ellers: Videregående skoler på Fosen og kommunestyremøte. Onsdag kom følgende beskjed fra hjørnestensbedriften vår: «Det er med stor beklagelse at styret i Noryards Fosen AS … Read More »

Ordførerens info uke 42

12 okt

Følgende vil jeg trekke fram denne uka: 8 leiligheter til oppfølgingstjenesten overtatt og møte i kommunestyret kommende uke. Onsdag i forrige uke ble åtte splitter nye omsorgsleiligheter overdratt til Rissa kommune. Leilighetene er bygd i kommunal regi og skal være … Read More »

Ordførerens info uke 41

5 okt

Følgende vil jeg trekke fram denne uka: Første møte i nytt kommunestyre, nytt formannskap er valgt, og offisiell åpning av hurtigbåtkaia i Hasselvika. Forrige uke var det møte i arbeidsutvalget til Fosen Regionråd tirsdag og møte i styringsgruppene for både … Read More »