Ordførerens info uke 49

30 nov

Følgende vil jeg trekke fram denne uka: Fantastisk jubileumsforestilling da Rissa kulturskole feiret sitt 30-årsjubileum.   Mandag var det møte i Oslo om arbeidsgiveravgift. Vi jobber for at sentralitetsindeksen i NIBR-statistikken skal bli mer rettferdig på Fosen. Rissa og Leksvik … Read More »

Ordførerens info uke 48

23 nov

Følgende vil jeg trekke fram denne uka: Møte i fellesnemnda forrige uke, formannskapsmøte denne uka. Mandag var det møte med Idrettskretsen i Sør-Trøndelag, der vi diskuterte idrettssatsinger i Rissa og spillemiddelsøknader framover. Tirsdag var det møte i administrasjonsutvalget (ASU). Arbeidsmiljøsatsning … Read More »

Ordførerens info uke 47

16 nov

Følgende vil jeg trekke fram denne uka: Over 500 snart i arbeid på Fosen Yard, som også har tatt over verftet. Mange vedtak i kommunestyremøtet forrige uke. Mandag var det møte med Hysnes Helsefort og møte med innovasjon Norge/fylkes-kommunen for å … Read More »

Ordførerens info uke 46

9 nov

Følgende vil jeg trekke fram denne uka: Kontrakt og rask oppstart ved Fosen Yard, kommunestyremøte kommende uke – og Trøndelagsfylkene har kommet nærmere sammenslåing. Tirsdag i forrige uke ble det offentliggjort at fire av Hurtigrutens nittitallsskip og det nyinnkjøpte ekspedisjonsskipet … Read More »

Ordførerens info uke 45

2 nov

Følgende vil jeg trekke fram denne uka: Full trøkk på videreføring av verftet og Hysnes, samt formannskapsmøte i kommende uke. Det jobbes for fullt med videre drift ved verftet, og vi er optimistisk med hensyn på å få dette til. … Read More »