Ordførerens info uke 4

25 jan

Følgende vil jeg trekke fram denne uken: Møte i formannskapet og fellesnemnda denne uken, samt arbeid med arbeidsgiveravgifta. Mandag og tirsdag var det konferanse for Næringsalliansen på Fosen. Spennende dager, der vi så på utviklingsmulighetene for næringslivet i vår region; … Read More »

Ordførerens info uke 3

18 jan

Følgende vil jeg trekke fram denne uken: Rissa vant skoleeierprisen og fikk god omtale på Trøndelagsmøtet for at vi er er innovative. Mandag var det ordførermøte i Trondheimsregionen, der vi diskuterte videre samarbeid på en rekke områder. Næring, arealsamarbeid og … Read More »

Ordførerens info uke 2

11 jan

Følgende vil jeg trekke fram denne uken: Omstillingsprosjekt for arbeidsplasser, EU-prosjekt om flyktninger og Rissa er blant de 3 beste skoleeierne i landet. Da er vi godt i gang med 2016, og den første uken har stort sett gått med … Read More »

Ordførerens info uke 1

2 jan

Kjære alle sammen. Da er 2015 snart historie – og vi tar fatt på et nytt spennende år. Rett før jul ble vi enige med Leksvik om å bli en felles kommune… Les hele nyttårstalen her: https://www.youtube.com/watch?v=cNKETrzH56M