Ordførerens info uke 9

29 feb

Følgende vil jeg trekke fram denne uken: Høgåsmyra har blitt Grønt Flagg-barnehage, fiberutbygging og møter i formannskap og fellesnemnd. Tirsdag var det møte i Rissa Utvikling. Mange søknader ble behandlet denne gangen, og blant annet fikk følgende støtte fra næringsfond: … Read More »

Ordførerens info uke 8

22 feb

Følgende vil jeg trekke fram denne uken: 640 innkvartert ved Fosen Yard, fellesnemnd og formannskap denne uken. Forrige uke var det kommunalpolitisk toppmøte i Kristiansand mandag og tirsdag. Erna Solberg og Jonas Gahr Støre holdt hovedtaler. Flyktningesituasjonen var et viktig … Read More »

Ordførerens info uke 7

15 feb

Følgende vil jeg trekke fram denne uken: Kommunestyremøte og presentasjon av Trondheimsfjordbrua i Trondheimsregionen. Mandag var det kommunestyremøte.  Her behandlet vi Strategisk utviklingsplan for barnehage i Rissa 2015 – 2020. Her ble det bestemt at Akrobaten barnehage skal godkjennes for … Read More »

Ordførerens info uke 6

8 feb

Følgende vil jeg trekke fram denne uken: Kommunestyremøte mandag, Rissamat-prosjektet og stor aktivitet ved Fosen Yard. Mandag hadde vi møte om media og kommunikasjon, vi utarbeidet selvangivelse i forbindelse med strategisk næringsplan for Trondheimsregionen – og vi hadde møte i … Read More »

Ordførerens info uke 5

1 feb

Følgende vil jeg trekke fram denne uken: Hederskveld, møte i fellesnemnd og formannskap. Mandag besøkte vi Norsk institutt for by- og regionforskning (NIBR) for å jobbe videre med arbeidsgiveravgift og muligheten for å redusere distriktsindeksen for Rissa og Leksvik. Det … Read More »