Ordførerens info uke 13

29 mar

Følgende vil jeg trekke fram denne uken: Påsken over, formannskapsmøte og møte i fellesnemnda Rissa/Leksvik denne uken. Da håper jeg dere alle har hatt en flott påske. Det ser ut til å bli fint vær i kommende uke. Tirsdag og … Read More »

Ordførerens info uke 12

21 mar

Følgende vil jeg trekke fram denne uken: Omstillingsprosjekt, flyktningekonferanse, formannskapsmøte i Trondheimsregionen – og ønske om en riktig god påske til alle sammen! Mandag og tirsdag var vi på oppstartskurs i forbindelse med omstillingsprosjektet for Indre Fosen. Et sårbart næringsliv … Read More »

Ordførerens info uke 11

14 mar

Følgende vil jeg trekke fram denne uken: Møte om arbeidsgiveravgift i Oslo, ny informasjon om byggeprosjekt og felles formannskapsamling i Trondheimsregionen. Mandag var det møte med i Oslo med NIBR (Norsk institutt for by- og regionforskning) i forbindelse med arbeidsgiveravgift. … Read More »

Ordførerens info uke 10

7 mar

Følgende vil jeg trekke fram denne uken: Kommunestyret på omvisning på M/S Polarlys og kommunestyremøte kommende uke. Mandag var det møte i styringsgruppa for omsorgssenter på Stadsbygd. Om kvelden var kommunestyret på omvisning på Fosen Yard. Først var vi om … Read More »