Ordførerens info uke 22

30 mai

Følgende vil jeg trekke fram denne uken: formannskap og møte i fellesnemnda for Indre Fosen, og innbyggerne i Verrabotn sa ja til Indre Fosen. Denne uken var det eierkonferanse i FosenKraft mandag og tirsdag. En del av diskusjonene i møtet … Read More »

Ordførerens info uke 21

23 mai

Følgende vil jeg trekke fram denne uken: Ny asfalt, servicebygg Rein, formannskap og møte i fellesnemnda for Indre Fosen. Da håper jeg alle har hatt en flott pinse og 17-mai feiring. Endelig er asfalteringen i gang på strekningen Sund – … Read More »

Ordførerens info uke 20

16 mai

Følgende vil jeg trekke fram denne uken: Overtagelse av ny Åsly skole, vei på Sør-Botn og kommunestyremøte. Forrige uke var det internt møte om rivning av gamle Åsly skole på mandag og befaring onsdag. Det er ikke mulig å beholde … Read More »

Ordførerens info uke 19

9 mai

Følgende vil jeg trekke fram denne uken: Overtagelse av Åsly skole, kommunestyremøte og detaljregulering av vei på Stadsbygda. Forrige uke var det møte i arbeidsutvalget til Fosen Regionråd og om beredskap mandag. Tirsdag var det bedriftsmøter med Innovasjon Norge og departementet … Read More »

Ordførerens info uke 18

2 mai

Følgende vil jeg trekke fram denne uken: Generalforsamling Noris, Fellesnemnd og Botn Rundt. Mandag var vi på Stjørdal for å jobbe med omstillingsprosjektet sammen med Innovasjon Norge. Vi har allerede fått øremerket 3 millioner til akuttfasen, og jobber for å … Read More »