Ordførerens info uke 39

26 sep

Følgende vil jeg trekke fram denne uken: positiv innstilling politireform, landets fylkesmenn på besøk i Rissa og møte i fellesnemnda – der fremtidig politisk og administrativ organisering skal vedtas. Forrige uke var det mandag møte i Rissa Utvikling. Her ble … Read More »

Ordførerens info uke 38

19 sep

Følgende vil jeg trekke fram denne uken: Kommunestyremøte, oppstart Mælan skole og felles rådmann Rissa/Leksvik. Forrige uke var det åpnings- og kulturuke på Åsly, med flotte konserter, spennende foredrag og familiedag. Åsly skole er selvfølgelig først og fremst skole, men … Read More »

Ordførerens info uke 37

12 sep

Følgende vil jeg trekke fram denne uken: kommunestyremøte, åpnings- og kulturuke på Åsly skole og møte med departementet om arbeidsgiveravgift. Forrige uke var det enhetsbesøk på Mælan mandag. Ny skole var naturlig nok det viktigste tema som ble diskutert. Saken … Read More »

Ordførerens info uke 36

5 sep

Følgende vil jeg trekke fram denne uken: 1 million til Fosenbrua AS, formannskapsmøte og møte i fellesnemnda. Forrige uke var det Fylkesmannens dialogkonferanse på mandag og tirsdag, der vi diskuterte kommunereform, mobbing, klima, landbruk og skjønnsmidler. Mandag ettermiddag var det … Read More »