Ordførerens info uke 13

27 mar

Følgende saker vil jeg trekke frem denne uken: felles formannskapsmøte i Trondheimsregionen, styremøte i Indre Fosen Utvikling og Siste Viking. Kommende uke var det generalforsamling og medlemsmøte i Fosen Industriforum. Odd Inge Mjøen, kommende fylkesrådmann i Trøndelag fylke holdt foredrag: … Read More »

Ordførerens info uke 12

20 mar

Følgende saker vil jeg trekke frem denne uken: Felles formannskapsmøte i Trondheimsregionen, nettverkssamling i Byregionprogrammet og formannskapsmøte i Indre Fosen. Forrige uke var det strategisamling i Siste Viking, styringsgruppe for Mælan skole og møte med lag og organisasjoner om felles … Read More »

Ordførerens info uke 11

13 mar

Følgende saker vil jeg trekke frem denne uken: møte i fellesnemnda og studentoppgave Vikingbase. Forrige uke var det styremøte i Siste Viking mandag, tirsdag var det møte i fellesnemnda for Indre Fosen. Her vedtok vi reguleringsplanen for Åsheim boligfelt (ved … Read More »

Ordførerens info uke 10

6 mar

Følgende saker vil jeg trekke frem denne uken: Fosenbrua, Fosen Regionråd mot tvang og møte i fellesnemnda. Mandag var det møte i partssammensatt utvalg – der vi gikk i gjennom sakene til fellesnemnda 7. mars. Mandag ettermiddag hadde vi det … Read More »