Ordførerens info uke 17

24 apr

Følgende saker vil jeg trekke frem denne uken: NIVI-analyse for regionkommune presenteres kommunestyrene på Fosen, formannskapsmøte og gjenvisitt til Ungarn i EU-prosjekt. Forrige uke var vi på Steinkjer for å jobbe med fiber. Et godt møte, der tema er hvordan … Read More »

Ordførerens info uke 16

18 apr

Følgende saker vil jeg trekke frem denne uken: ett Fosen-utredningen presenteres og møte om fiber og mobil. Da håper jeg alle har hatt en flott påskeferie! Denne uken drar vi til Steinkjer på tirsdag. Da er det møte med fylkeskommunene. … Read More »

Ordførerens info uke 15

7 apr

Følgende saker vil jeg trekke frem denne uken: Formannskap, Fellesnemnd og styremøte i Trondheimsregionen. Forrige uke var det møte i styringsgruppen for Stadsbygd omsorgssenter. Tirsdag var det først formannskapsmøte, deretter møte i kommunestyret og fellesnemnda. Det var svært mange saker … Read More »

Ordførerens info uke 14

3 apr

Følgende saker vil jeg trekke frem denne uken: Formannskap, Fellesnemnd og styremøte i Trondheimsregionen. Mandag i forrige uke var det styremøte i Indre Fosen Utvikling på Servi. Vi behandlet årsberetning og regnskap for Rissa Utvikling KF 2016, budsjett for 2017, … Read More »