Ordførerens info uke 22

29 mai

Følgende saker vil jeg trekke frem denne uken: møte med Næringsrådet i Trondheimsregionen, møte i Indre Fosen Utvikling, formannskapsmøte og åpning av bryggeutstillingen. Forrige uke var det åpning av bryggeutstillingen i Råkvåg på lørdag, med flott tale av Geir Småvik. … Read More »

Ordførerens info uke 21

22 mai

Følgende saker vil jeg trekke frem denne uken: Næringsrådet i Trondheimsregionen møter Indre Fosen Utvikling, og formannskapsmøte. Forrige uke var det møte i Siste Viking på tirsdag. Over 2000 billetter er allerede solgt. Tirsdag var det også vårkonferanse på Lerkendal  … Read More »

Ordførerens info uke 20

15 mai

Følgende saker vil jeg trekke frem denne uken: Fellesnemnd og møte i Fosen Regionråd Forrige uke var det Frigjørings- og veterandag mandag, der jeg deltok på Fagdag med veteranfamilien som tema på Ørlandet. Det var Fosen Næringsallianse i samarbeid med … Read More »

Ordførerens info uke 19

8 mai

Følgende saker vil jeg trekke frem denne uken: Fellesnemnd med mange viktige saker, blant annet felles kommune på Fosen, 100-årsdag og frigjørings- og veterandag. Mandag var det 1. mai, tirsdag var det planleggingsmøte for valget 2017. Det var også det … Read More »

Ordførerens info uke 18

2 mai

Følgende saker vil jeg trekke frem denne uken: NIVI-analyse for regionkommune ble presentert for kommunestyrene på Fosen, formannskapsmøte og gjenvisitt til Ungarn i EU-prosjekt. I forrige uke var det gjenvisitt i Ungarn på et EU-prosjektet «FolkCtraft» mandag til onsdag. Kommunen … Read More »