Ordførerens info uke 26

26 jun

Følgende saker vil jeg trekke frem denne uken: møte i formannskapet og åpning nytt kystkulturmuseum på Kystens Arv. Forrige uke startet med bedriftsbesøk på Frøya, blant annet Måsøval fiskeoppdrett og Eidsvåg rederi.  Tirsdag var det møter i Trondheim om Fosenbrua … Read More »

Ordførerens info uke 25

19 jun

Følgende saker vil jeg trekke frem denne uken: møte i formannskapet, åpning av Basishallen og åpning av nytt kystkulturmuseum på Kystens Arv. Forrige uke var det konferanse på Lillestrøm om fremtidens lokaldemokrati. Her var tema blant annet hvordan vi skal … Read More »

Ordførerens info uke 24

12 jun

Følgende saker vil jeg trekke frem denne uken: møte i fellesnemnda, Fosen regionråd og generalforsamling i Fosenbrua AS. Forrige uke var det møte om eksterne avtaler på tirsdag. Onsdag var det generalforsamling og styremøte i Fosenbrua AS. Her behandlet vi … Read More »

Ordførerens info uke 23

6 jun

Følgende saker vil jeg trekke frem denne uken: møte i fellesnemnda, Fosen regionråd og generalforsamling i Fosenbrua AS. Forrige uke var det møte i styringsgruppa for Stadsbygd skole på mandag. Der diskuterte vi studentoppgave NTNU, fremdrift, tomter og gjennomføring. Det … Read More »