Ordførerens info uke 31

27 jul

Følgende vil jeg trekke fram denne uka: «Råkvåg anno 1930» avholdt i helga og Rissa stiller med den største troppen på årets landsskytterstevne.

Det er ikke så mye som skjer i kommunen nå i disse ferieukene, men desto mer som skjer i forbindelse med festivaler og sommerarrangement. I helgen var det duket for Råkvåg Anno 1930 med enormt mange besøkende, landnotkast, sildkoking, bryggeutstilling, mimrestund, film, bryggefest og mye mer som kjennetegner Anno-dagene.

Raakvaag2

Det var et yrende båtliv i Råkvåg i helgen.

Båtliv

Stjørna Teaterlag viste Frontsoldaten, årets episode i Livet på Felgen av Hans Rotmo. Veldig morsom forestilling av meget flinke skuespillere. Massevis av galskap også i år.

Raakvaag1

På lørdag ble også Fevåg Fiskefestival arrangert.

Ellers er det gledelig å se at Rissa skytterlag også i år stiller med den største troppen av samtlige klubber som deltar på årets landsskytterstevne på Lesja (31. juli til 7. august). Hele 53 skyttere. I tillegg stiller 5 fra Stadsbygd og Sørfjorden. Bilde fra Landsskyttersevnet i 2013.

rissa skytterlag