Ordførerens info uke 39

21 sep

Følgende vil jeg trekke fram denne uka: Det har vært en begivenhetsrik uke med valg av kommunestyre og valg om sammenslåing.

Mandag var det valg, og tirsdag ble det laget avtale om hvem som skal være med i posisjon. 6 partier blir med: KrF, SP, V, Pp, H og FrP. Denne alliansen får 16 av 23 plasser i kommunestyret, og 5 av 7 plasser i formannskapet.

Valgresultat graf

63,6 % av de som stemte i Rissa sa ja, 50 % i Leksvik. Torsdag var det kommunestyremøte i Rissa, der kommunesammenslåing var eneste sak. Med 21 mot 2 stemmer vedtok kommunestyret følgende: Kommunene Leksvik og Rissa slås sammen til en kommune. Vedtatt intensjonsavtale legges til grunn for det videre arbeidet med etablering av den nye kommunen.

JA rissa leksvik kommunestyret

Denne uken starter fiberutbyggingen på Leira. Dette er utbygging som innbefatter ca 60 husstander samt næringslivet på Leira. Både Rissa Utvikling og Petter Bakøy AS har bidratt med midler til denne utbyggingen.

Fiber Leira

Lørdag var det offisiell åpning av nybygget til Tryllefløyten Musikkbarnehage. Et flott bygg til 8,8 millioner. Sand Bygg AS har vært hovedentreprenør. Vi gratulerer barna, de ansatte og entreprenør med en flott ny, sentrumsnær barnehage.

Trylleføyten

Denne uken er det mandag planlegging av åpning hurtigbåtkai, tirsdag markering på Ørlandet i forbindelse med F-35, onsdag møte med Opplysningsvesnets fond om Stadsbygd Prestegård og møte om RissaMat, torsdag er det beredskapsøvelse og fredag enhetsbesøk med Stadsbygd omsorgssone.