Ordførerens info uke 2

9 jan

Følgende saker vil jeg trekke frem denne uken: Prestisjefylt pris til Reins Kloster A/S, Stiftelsesmøte i Indre Fosen Utvikling og Trøndelagsmøtet 2017.

Forrige uke var det møte i styringsgruppa for Stadsbygd omsorgssenter. Vi skal nå inn i forhandlingsmøter med de to entreprenørene som er med i konkurransen. Det var også møte med Museene i Sør-Trøndelag (MIST) og den nye museumsdirektøren på Kystens Arv, Magnus Skoglund.

Det går veldig bra med byggingen av det nye Kystkulturmuseet, og til sommeren får vi en flott ny attraksjon i kommunen.

Gratulerer til Reins Kloster A/S som nettopp vant den prestisjefylte prisen «Årets godbit» i Det Norske Måltid-finalen i Stavanger! De vant prisen for sin bringebærsorbet.

Denne uken blir det advokatmøte på mandag. Tirsdag er det stiftelsesmøte i Indre Fosen Utvikling KF. Styret består av 5 representanter fra Leksvik og 5 fra Rissa. Vi behandler 2 saker; konstituering av styret Indre Fosen Utvikling og ansettelse av daglig leder. Ellers er det en lag rekke saker vi skal diskutere i møtet; handlingsplan 2017, overføringsprosess ansatte, involvering av næringslivet, næringssamarbeid, næringsselskapene i regionen, omstillingsprogram, næringsvennlig region, næringsarbeid i Fosen og Trondheimsregionen, RDA/næringsfond, budsjett – status, evaluering av næringsarbeidet for 2018, møteplan, styrehonorar, næringskonferanse («Siste viking») og næringsplan/landbruksplan.

Onsdag er det møte i EU-prosjekt for flykninger og styringsmøte videregående. Torsdag og fredag er det Trøndelagsmøtet 2107. Hovedtemaene på møtet er grønt skifte i Trøndelag, store endringer i forsvaret, storfylket og nytt samarbeid og gründere og entreprenørskap.